The Time KeepersSvi smo razmišljali o putovanju kroz vreme, zar ne? Ideja da se vratimo u prošlost ili da se provučemo u budućnost ili možda čak i da imamo moć da delujemo u tim vremenima je nešto što nas uzbuđuje, to je sigurno. Iako postoje neke stvari koje ukazuju na činjenicu da možda postoji šansa za putovanje kroz vreme, skice vremenskih mašina ili svedočenja navodnih putnika kroz vreme, još uvek ne postoji ništa precizno što dokazuje nešto od toga.

Ali, to ne možemo reći za Emily i Brian u igrici The Time Keepers. Danas su njih dvoje na putu kroz prošlost sa jednom jedinom, ali vrlo važnom namerom da nešto promene. Naime, u prošlosti je napravljena izvesna greška koja je dovela do ogromnog rata između dve zemlje. Emily i Brian moraju pronaći sve predmete koji su bili razlog sukoba.

Takođe bi trebalo da pronađu zlatnike koji su korišćeni za podmićivanje jednog od kraljevskih slugu, da bi ispričali strašnu laž koja je pokrenula rat. Ovo bi za nas bilo prilično zanimljivo iskustvo pa da vidimo šta se događalo u prošlosti.

21 ocena, prosek: 3.9/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh