Cleopatra's EmeraldsKleopatra je bila poslednja aktivna vladarka Ptolomejskog Kraljevstva Egipta, ali i kao jedna od najpoznatijih žena u istoriji, poznata po svojoj navodnoj lepoti i intelektu, uključujući i svoje ljubavne veze sa Julius-om Cezarom i Markom Antonijem. Postala je kraljica Egipta nakon smrti svog oca Ptolomeja XII, a Hollivood je često predstavlja kao glamuroznu fatalnu ženu, vrlo odvažnu i upečatljivu figuru.

Prema tome, nije čudno što je Nubia izgubila razum, pošto je izgubila Kleopatrine smaragde i možete zamisliti koliko su ti smaragdi bili dragoceni. Nubia radi kao Kleopatrina sluškinja i bila je zaista dobra u svom poslu do sad kada je iznenada izgubila te vredne i dragocene predmete.

Danas, u igri Cleopatra’s Emeralds, ima samo jedan zadatak koji treba da ispuni – pronaći sve smaragde. Ako uspe u tome, dobiće čak i odgovarajuću nagradu – zlatnike. Nagrada je prilično atraktivna, ali takođe mora opravdati poverenje svoje gazdaraice. Pomozimo da Nubia opet postane omiljena Kleopatrina sluškinja, tako što ćemo pronaći izgubljene predmete i vratiti ih velikoj kraljici.

47 ocena, prosek: 4.43/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh