Twilight AcademyDeca se okupljaju u grupe prema njihovim interesima. U školi uvek postoji grupa popularnih učenika koji su dobri u sportu ili nose modernu i skupu odeću. Postoji druga grupa koja stalno sluša muziku i okuplja dobre poznavaoce za određenu vrstu muzike.

Zatim, postoje oni studenti koji možda nisu toliko popularni, ali definitivno su na pravom putu – oni koji mnogo studiraju i potpuno se bave naukom; onda oni koje vole umetnost i tako dalje. Te grupe su normalne i dobre, ali je vrlo štetno kada su ljudi grupisani zbog nečeg što je negativno i što može rezultirati lošim posledicama.

U jednoj školi osobe koje tamo rade sumnjaju da su neki učenici napravili tajnu sektu koja vrši vampirske rituale i sumnjive aktivnosti. Upravnica škole želi da veruje da je ovo samo dečja igra, ali i ona sumnja da je možda nešto više. Ona mora na vreme da zaustavi ova čudna dešavanje, jer uvek postoji šansa da nevina igra postane nešto opasnije. Ove noći u igri Twilight Academy je ušla u školu zajedno sa još dva nastavnika u želji da otkriju ko stoji iza ove sekte, takozvane ‘Akademije sumraka’.

10 ocena, prosek: 4.2/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh