Hidden Magic OGPokušajte da otkrijete nedostajuće predmete i pomozite alhemičaru da stvori magiju i napitke u 3D igri Hidden Magic OG. Nivoi su fantastične lokacije misteriozne kuće. Uživajte u avanturi i magičnoj atmosferi ležerne igre sa skrivenim predmetima. Hidden Magic OG igra će vas sigurno odvesti u avanturu od koje nećete želeti da odstupite.

Jednostavna avanturistička igra za traženje i pronalaženje objekata. Mnogo nivoa skrivenih objekata za istraživanje. Avantura koja je dobra i za odrasle i za decu. Sjajne grafičke scene. Intuitivan interfejs i jednostavne kontrole.

Koristite miša ili dodirnu tablu da biste igrali ovu igru. Kliknite ili dodirnite da biste pronašli skrivene objekte. Kliknite/dodirnitne i pomerajte levo desno da biste pogledali okolo. U avanturističkoj slagalici sa skrivenim predmetima pronađite različite stavke koje nedostaju. Objekti za pretragu će biti prikazani ispod, a vaš zadatak je da pogledate svoje 3D okruženje i pronađete ih sve što je brže moguće jer je vreme ograničeno.

8 ocena, prosek: 4.5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh