Temple of PowerUvek postoje određene priče i legende vezane za artefakte. Ponekad postoji priča koja navodi entuzijaste i profesionalce da traže nešto više, ali ponekad je pronalazak određenih neobičnih predmeta kontekst koji pokreće priču.

Susan, Ashley i Paul u igri Temple of Power stižu u napušteni dvorac. Ovaj dvorac je gotovo u potpunosti srušen sa jednom jedinom svrhom – otkrivanje rituala koji su tamo izvedeni pre mnogo godina. Verovalo se da postoji određena energija koja daje moć kraljevima koji vladaju kraljevstvom. Dvorac je čak bio poznat i kao dvorac moći, što čitavu priču čini još zanimljivijom.

Ova priča je bila više nego izazov za Susan, Ashley i Paul koji su toliko voljni da otkriju šta stoji iza ove neverovatne legende. Da li će uspeti da pronađu ono što je te vođe učinilo toliko moćnim ili će možda čak dobiti energiju koja bi im mogla promeniti život? Te bi ruševine trebale dati sve odgovore, tako da ne gubite vreme, pomozimo toj trojici entuzijasta da otkriju istinu o ovom dvorcu.

13 ocena, prosek: 4.77/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh