Deadly DecisionŽivot ponekad može biti težak. Nesreće se dešavaju i ponekad ne možemo ništa učiniti po tom pitanju. Smrt bliske osobe definitivno je jedna od najtežih i najtužnijih stvari koja se može dogoditi svakome od nas i suočavanje sa ovom tragedijom zahteva puno truda i strpljenja.

Brian je veoma tužan zbog iznenadne smrti poslovnog partnera i dugogodišnjeg prijatelja Ronalda. Policija je istražila slučaj i otkrila da je reč o prirodnoj smrti. Međutim, Brajan nije uveren da je reč o prirodnoj smrti. Voli da sam istraži čitav slučaj, ali i da istraži mesto gde je umro njegov prijatelj.

Brajan zna da ako je Ronald hteo da mu nešto kaže, to bi učinio kroz zagonetke. Brian počinje da traži zagonetke koje bi mu mogle nešto reći. Možda je Ronald nešto predosećao, pa je ostavio određene tragove koji nas mogu dovesti do nekoga ili nečega što je odgovorno za njegovu smrt. Učestvujmo u ovoj potrazi i pomozimo Brianu da se oseća bolje znajući šta se tačno desilo sa njegovim dugogodišnjim prijateljem.

10 ocena, prosek: 4.8/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh