100 Doors: Escape PuzzlePronađite skrivene predmete i rešite zagonetke da biste otvorili lukava vrata i pobegli iz sobe. „Sto vrata” je izazovna igra za mozak. Otvorite sobe igrajući mini-igre, logičke zagonetke i skrivene predmete. Glavni cilj ove igre sa sto vrata je otključavanje brave na vratima.

Istražite svako područje tražeći tragove koji vam mogu pomoći da pobegnete. Da biste otvorili vrata, morate rešiti zagonetke koje zahtevaju pažljivo ispitivanje lokacije.

Igra 100 Doors: Escape Puzzle će vam pomoći da održite svoje logičke sposobnosti i domišljatost u dobroj formi; Igra bekstva iz sobe uključuje skrivene predmete, mini-igre, izazovne igre i još mnogo toga; Mnogo nivoa. Nivoi su iznenađujuće kreativni, nijedna zagonetka se ne ponavlja; Zapanjujuće animacije. Vizuelni elementi su jednostavni za gledanje, što je od vitalnog značaja jer je ovo zabavna slagalica koja će vas zabavljati satima; Logički zadaci; Avanturistička igra za porodice, izazovna za decu i odrasle! Kontrole jednostavne za upotrebu.

11 ocena, prosek: 4.27/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh