Circus RomanceRomansa može da se desi svuda i sa bilo kim. U ovoj igri romansa je rođena u cirkusu. Aurelia je ćerka vlasnika cirkusa i ona se zaljubila u Vićenca, trenera životinja koji radi u cirkusu. Oni su ludo zaljubljeni, ali njen otac se ne slaže sa tim. On je suviše strog i previše principijelan i glavna je prepreka njihovoj ljubavi. Ako sazna za njihovu ljubav izbaciće Vićenca iz cirkusa. Zato su oni odlučili da pobegnu i potraže sreću daleko od cirkusa. Ali, to je ozbiljna stvar i potrebna im je Vaša pomoć.

Ovde imamo 4 načina traženja skrivenih predmeta – regularno, na osnovu silueta, traženje dve iste stvari i dva komada istog objekta. Igra je podeljena na tri dela, a svaki deo ima mali bonus. Počnite odmah da igrate.

25 ocena, prosek: 4.56/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh