Youda Legend: Curse of Amsterdam DiamondYouda Legend: Curse of Amsterdam Diamond Igrica – Dobrodošli u Amsterdam! Kliknite na skrivene predmete koje vidite na listi sa leve strane, kao i na sve skrivene dijamante koje možete da pronađete. Ako se negde zaglavite, kliknite na kompas i videćete jedan skriveni predmet. Posle svake upotrebe kompasa on mora da se “dopuni” da biste ga ponovo koristili, ako zatreba. Da biste igrali Youda Legend slagalicu Curse of Amsterdam Diamond, koristite miš, i tražite skrivene predmete i dijamante, a zatim kliknite na njih. Listu skrivenih predmeta imate sa leve strane.

5 ocena, prosek: 4.2/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh