Kingdoms WarsPridružite se avanturi prepunoj akcije u Kingdoms Wars dok bacate kockice i krećete na uzbudljivo putovanje društvene igre. Vaš cilj je da obiđete svet, kupujete ulice i gradite hotele dok se suočavate sa izazovima kao što su zatvor, izvlačenje bonus kartica, kraljevski porezi i konkurentni boravak u kući. Prikupite kiriju, poboljšajte svoje hotelsko carstvo i uživajte u uživanju u šetnji po svetu!

Kako igrati igru Kingdoms Wars

Bacite kockice i pomerite naznačeni broj mesta. Ako imate dovoljno zlata, možete kupiti imovinu koja nije u vlasništvu.

Kada protivnik sleti na vaše imanje, mora vam platiti kiriju, a isto pravilo važi i za vas kada sletite na imanje protivnika.

Sletanjem na imanje protivnika, imate mogućnost da ga kupite od njega, sa ciljem da steknete svu susednu imovinu. Posedovanje sva tri susedna imanja vam omogućava da gradite kuće, pri čemu veće kuće generišu veću kiriju.

Ako protivnik ne može da priušti da plati kiriju, može pokušati da proda svoju imovinu ili kuće. Ako im nedostaju i imanja i kuće, a imaju neizmirene dugove, biće poslani u zatvor.

Slično tome, ako se nađete u dugovima, možete pokušati da prodate svoje imanje ili kuće, a ako niste u mogućnosti da pokrijete svoje dugove, igra se završava.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (Nema ocena)

Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh