Cursed Treasure 2Ponovo dolaze horde dobrih heroja i gladni su dragulja više nego ikad jer sam kralj želi kamenje za svoje privatne potrebe. Okupite zle sile, gradite kule, nadogradite, pijte sodu, bacajte moćne čini, radite sve što možete, ali ne dozvolite im da dodirnu vaše dragulje. Zašto biti dobar kada možeš biti… loš? Cursed Treasure 2 je zarazna igra odbrane tornja koja vam stavlja moć tame na dohvat ruke. Kao stvorenje krajnjeg zla, ne tražite mnogo… samo da biste srušili čudno kraljevstvo i bezbedno sakrili svoj keš svemoćnih magičnih dragulja. Šteta što dobri momci žele da ih ukradu. Koristeći moći orka, demona i nemrtvih, izgradićete jedinstvene i moćne kule duž puteva da uništite svakog heroja koji se usudi da se približi

Tri moćna i monstruozna tipa kula, svaki sa svojim jedinstvenim veštinama za otključavanje. Postoji 21 nivo manijakalnog haosa u bujnom svetu mašte. Ponovite faze u noćnom režimu sa ograničenim osvetljenjem za dodatni izazov. Zaradite bodove sposobnosti da poboljšate sve, od čarolija do kula i još mnogo toga. Veliki izbor neprijatelja sa lukavim moćima i sposobnostima za savladavanje. Živahan i šaren stil.

Koristite miš ili dodirnu tablu da biste igrali.
Prečice: 1 – izgradite Den, 2 – izgradite Crypt, 3 – izgradite Temple, V – bacite urok straha, E – bacite čaroliju meteora. Zadržite razmaknicu za 3k brzinu. Enter, Z, X, T – sledeći talas.

1 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh