What The Hen!Igra What The Hen! (Kakva kokoška!) vam donosi komične bitke sa kolekcionarskim herojima u strateški angažovanim obračunima odbrane kule. Sa kolekcijom od preko 100 jedinstvenih karata heroja i heroina, potpuno pripremljenih za borbu, možete nadograditi i transformisati svakog miniona u moćnog heroja.

Osvojite strašne šefove, upustite se u avanture kampanje i uključite se u intenzivne strateške duele 1-na-1 protiv bezbrojnih prizivača u PVP areni. Uronite u bitke događaja da biste obezbedili nagrade za rangiranje i specijalne nagrade za dodatno uživanje!

Još informacija o popularnoj igri „What the Hen!”

“What The Hen!” je mobilna igra koja kombinuje elemente strategije, odbrane tornja i kolekcionarskih igara sa kartama. Razvijen od strane Charged Monkey-a, nudi duhovito i živopisno iskustvo igranja.

U igri, igrači prikupljaju različite jedinstvene karte heroja i heroina, svaka sa svojim sposobnostima i karakteristikama. Ove karte se koriste za izgradnju tima heroja koji će se boriti protiv talasa neprijateljskih miona i šefova u igrici u stilu odbrane tornja.

Jedna od značajnih karakteristika “What The Hen!” je njen bezbrižan i duhovit ton. Igra sadrži komične likove i dijaloge koji dodaju zabavan i zabavan element igri.

Igrači mogu da nadograde i evoluiraju svoje heroje kako bi ih učinili moćnijim i otključali nove sposobnosti. Igra takođe uključuje PvP arenu gde se igrači mogu takmičiti jedni protiv drugih u strateškim duelima. Pored toga, postoje posebne bitke događaja koje nude nagrade i mogućnosti za zaradu jedinstvenih predmeta.

“What The Hen!” je prikupio posvećenu bazu igrača i pozitivne kritike zbog svog zanimljivog igranja, šarmantnog umetničkog stila i zabavnog pisanja. Dostupan je za Android i iOS uređaje, što ga čini dostupnim širokom spektru mobilnih igrača.

2 ocena, prosek: 4.5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh