Merge DreamsSpojite i izgradite zemlju čuda punu zanimljivih klasičnih likova i priča. Možete kombinovati sve u bolje i moćnije predmete za svoje putovanje. Izgradite i nadogradite sve vrste zgrada za proizvodnju svih vrsta korisnih proizvoda. Koristite ove proizvode da biste dovršili narudžbine da biste zaradili više zlata i dobili više poena iskustva. Što više bodova iskustva, to ste viši nivo i možete otključati zanimljivije likove, priče, zemlje itd.

Prevucite 1 stavku na druge 2 identične stavke da biste dobili stavku višeg nivoa. Spojite 5 identičnih predmeta da biste dobili dodatnu nagradu. Idite na stranicu Dnevni zadaci da biste završili zadatke kako biste dobili zlato i poene iskustva svakog dana. Idite na stranicu Glavni zadaci da biste dovršili glavne zadatke da biste dobili više zlata i bodova iskustva. Što više poena iskustva imate, to ste viši nivo igrača. Što ste viši nivo igrača, više zemalja možete otključati.

Pomozite Alisi da spasi svoje saputnike, uključujući zmajeve, Crvenu kraljicu, gospodina Belog itd. I pomozite ovim likovima da ponovo izgrade svoj svet iz snova.

Možete izgraditi sve vrste zanimljivih zgrada, zatim ih nadograditi na viši nivo i koristiti ih za proizvodnju svih vrsta proizvoda da biste zaradili zlato.

Prodajte proizvode proizvedene u zgradama da biste dovršili narudžbine kako biste zaradili više zlata i dobili više poena iskustva.

5 ocena, prosek: 2.8/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh