GardenscapesBesplatna Gardenscapes Igrica – Kreirajte travnjak! Pročešljajte luksuznu sobe u atraktivnoj vili i pronađite skrivene objekte koji će vam pomoći da popravite travnjak i povratite mu stari sjaj. Birajte između gomile pribora za travnjak i prilagodite ga svom stilu. Gardenscapes igrica se igra mišem, sa leve strane vidite spisak stvari koje morate pronaći, kad nađetu neku stavku umesto nje videćete novčiće, kliknite na njih da ih prikupite i da vidite koju novu stvar treba tražiti. Takođe, prikupljajte i sve novčiće koje vidite u sobi. Za igranje će vam trebati određeno poznavanje engleskog jezika, da biste komotno igrali. Ako se slabo snalazite tu je uvek stari dobri Google Translate, pa prepišete reč, prevedete, vidite šta trebate naći i uz to naučite poneku reč ili se podsetite na neku koju ste zaboravili. Zabavno, a može biti i korisno. Prijatno igranje Gardenscapes igrice, i ostalih odličnih besplatnih igrica koje možete pronaći na našem sajtu.

32 ocena, prosek: 4.69/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh