Papa's FreezeriaIgrice sladoled, Papa’s Freezeria Igra – Upravo ste dobili neverovatan posao na tropskom ostrvu. Morate da upravljate poslastičarnicom, i to u jeku turističke sezone. Turisti stalno dolaze kod vas u potrazi za odličnim sladoledima. Izaberite da li ćete biti u muškoj ili ženskoj ulozi, i pokrenite poslastičarnicu. Primite narudžbe od mušterija, pripremite sladolede i poslastice i servirajte im, kako biste zaradili dovoljno novca. Vodite radnju sa sladoledima na najbolji mogući način, kako bi vaši klijenti bili zadovoljni. Igrajte ovu i druge sladoled igre.

29 ocena, prosek: 4.48/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh