Merge HarvestMerge Harvest je zabavna igra spajanja sa puno jedinstvenih predmeta za stvaranje! Spojite nove stavke, izvršite razne zadatke i pratite zaplet! Očekuje vas avantura i mnogo zabavnih zadataka. Organizujte svoje polje za igru, sakupljajte materijale za popravku zgrada i uzgajajte voće i povrće da biste napravili hranu. Nadogradite svoje zgrade da biste ubrzali proizvodnju i nadogradite svoje skladište da biste dobili bonus slotove. Sakupljajte retke predmete i otvorite sanduke da biste dobili energiju i novčiće!

Otključajte više od 250 jedinstvenih objekata za spajanje, kombinovanje i interakciju sa preko 1000 zadataka. Očistite lokaciju od otrovnog čička i vratite sve zgrade BakerTown-a. Obradite drvo, kamen i glinu da biste dobili materijale potrebne za popravku zgrada. Uzgajajte voće i povrće, nabavite mleko, jaja i ribu za pravljenje raznih vrsta hrane. Nadogradite zgrade da biste ubrzali proizvodnju i nadogradite skladište da biste dobili slobodna mesta. Otkrijte sve tajne ovog prijateljskog grada.

Pokušajte da spojite tri identična objekta i vidite šta ćete dobiti! Kreirajte nove stavke spajanjem tri ili više objekata na terenu, otkrijte nove teritorije, očistite njivu sečenjem korova, prikupite resurse koje dobijete i obnovite kuće; Upoznajte ljude u gradu i kuvajte njihova omiljena jela!

2 ocena, prosek: 4/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh