InterlockedInterlocked Igrica – Zaminljiva 3D logička igrica u kojoj trebate da radvojite spojene elemente. Za razliku od mnogih gde se nešto gradi, spaja i sl., ovde se razdvaja, razgrađuje. Proverite kakav ste majstor za rastavljanje. Svaki nivo je jedinstvena 3D slagalica, koja se sastoji od međusobno povezanih blokova (delova). U donjem levom uglu imate dve komande, pogled i ručicu. Ako izaberete pogled možete mišem rotirati slagalicu, tako što kliknete na spojene elemente i držeći pomerate. Kada izaberete ručicu, onda klikom na spojene blokove možete odvajati jedan po jedan deo, tako što kliknete na taj deo levim tasterom miša i povlačite ga u željenom i slobodnom smeru. Ako ne možete izvući neki deo, pogledajte šta trebate pomeriti pre toga, da biste ga oslobodili. Za promenu alata (pogled ili ručica) kliknite mišem na alatke u donjem levom uglu ili koristite razmaknicu (taster space na tastaturi).

1 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh