Emoji Guess PuzzleGovorite li jezikom emodžija? Pokažite svoje veštine tumača emodžija u ovoj izuzetno zabavnoj i frenetičnoj slagalici u kojoj morate da izaberete pravi skup emodžija da biste izrazili frazu, izreku ili naslov filma koji je napisan ili ilustrovan iznad. Rešite beskrajne zagonetke emodžija tako što ćete upariti prave emodžije u pravom redosledu i izoštriti svoju logiku, asocijacije na reči i veštine vizuelne percepcije. Emoji Guess Puzzle je jednostavna u konceptu, ali beskrajno izazovna i zabavna slagalica za pametne igrače svih uzrasta.

Svaka slika priča svoju priču i ne postoji ništa što ne možete da kažete slikama, kao što ćete uskoro saznati u ovoj vizuelno atraktivnoj igri. Uključite svoj mozak, uhvatite u koštac sa svojim emodžijima i spremite se da rešite beskrajni niz slikovitih zagonetki u ovoj zabavnoj, neobičnoj slagalici koja će satima i satima zabavljati decu i odrasle.

Ne možete da pogodite pravi odgovor iz prvog pokušaja? Dostupna je podrška u obliku korisnih saveta koji će vas uputiti u pravom smeru i pomoći vam da bolje razumete svoje emodžije. Osim toga, imaćete više pokušaja da izaberete prave emodžije. Od broja pokušaja zavisi koliko ćete dobiti zvezdica.

5 ocena, prosek: 3.4/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh