Number MatchNumber Match je klasična logička slagalica sa brojevima koju vole da igraju deca, tinejdžeri i odrasli širom sveta. Pravila su jednostavna i zabavna: obrišite sve parove na tabli da biste pobedili u igri. Potrebno je da probudi logičko razmišljanje vašeg mozga i istovremeno testira vašu sposobnost koncentracije, omogući vam da nadmašite sebe i pokušate da osvežite najviši rezultat! Number Match je klasična igra koju su igrali mnogi ljubitelji slagalice. Igra se zove Napravite deset, Uzmi deset, Cifre, Brojevi, Seme suncokreta, Seme ili kolona. Mnogi ljudi su igrali Number Match od detinjstva sa olovkama i papirom.

Istaknite parove brojeva da biste brže pronašli najbolji spoj. Takođe se može isključiti u podešavanjima. Dve teme: dnevni režim i tamni režim. Pomoćna funkcija: funkcija poništavanja i funkcija nagoveštaja. Nema vremenskog ograničenja — možete da razmišljate polako.

Pronađite i dodirnite identične parove na mreži brojeva (1-1, 2-2, 3-3, 4-4, 5-5, 6-6, 7-7, 8-8, 9-9) ili dva broja koji se zbrajaju do 10 (1-9, 2-8, 3-7, 4-6, 5-5). Možete da povežete brojeve horizontalno, vertikalno i dijagonalno ili možete da kliknete da biste uparili parove brojeva od desnog kraja jednog reda do početku levog kraja sledećeg reda. Više brojeva se može dodati na dnu ako nema dodatnih radnji.

5 ocena, prosek: 4.6/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh