Tiny BirdsTiny Birds Igrica – U toku je invazija ptica, jedino rešenje je da ih sve oterate. Kliknite na dve susedne ptičice da im zamenite mesta, pri čemu trebate formirati niz tri ili više ptica iste boje. Vreme je ograničeno. Kada vidite da neka ptica treperi i menja boje, kliknite na nju da zaustavite treperenje pri čemu će sve ptice iste boje kao ta da ispare, a isto uradite kada na mestu jedne ptice vidite više njih u grupici, tako ćete eliminisati sve susedne ptice. Tiny Birds igrica se igra mišem, na isti način kao i mnoge druge bejeweled igrice koje besplatno možete igrati na našem sajtu.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (Nema ocena)

Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh