Kitty Jewel QuestPrepustite se vrhunskoj avanturi slaganja dragulja na temu mačaka uz Kitty Jewel Quest, divnu igru koja obećava da će biti pravo uživanje za sve ljubitelje mačaka! Uključite se u uzbudljivu trku sa vremenom dok vešto menjate susedne mačke, sa ciljem da uparite tri ili više divnih mačića u redu ili koloni. Sa svojom šarmantnom mehanikom igranja, ova igra pruža beskrajne sate zabave i opuštanja za igrače svih uzrasta.

U Kitty Jewel Quest-u, vaš cilj je da strateški zamenite susedne mačke da biste spojili tri iste boje i prikupili ih. Budite u potrazi za posebnim potezima, jer će uparivanje četiri ili pet mačaka proizvesti moćne bombe. Može ukloniti još ljupkih mačića sa daske.

Svaki nivo predstavlja jedinstvene ciljne predmete koje morate prikupiti da biste napredovali. Završite izazovne misije da biste zaradili nagrade i unapredili svoj rang, otključavajući još uzbudljivije nivoe za istraživanje. Ne zaboravite da zavrtite točak sreće za besplatne nagrade. Pogledajte primamljive ponude prodavnice, gde možete potrošiti svoje zarađene novčiće da poboljšate svoje iskustvo igranja.

3 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh