The Power of IllusionGabriel je mađioničar koji radi u lokalnom cirkusu od malih nogu, stvarajući nemoguće iluzije i natprirodne podvige. Uvek vodi računa da sve prođe u najboljem redu i da svi budu zadovoljni. Međutim, posle brojnih pritužbi gostiju da im nestaju dragocenosti policija je zatvorila cirkus. Gabriel je naravno nezadovoljan tim dešavanjima. I zna da njegov kolega Arton koristi svoje sposobnosti da krade kako bi krivicu prebacio na njega. Zato je odlučio da pokrene sopstvenu istragu kako bi dokazao svoju nevinost i zlog kolegu smesio u zatvor. Pomozite mu u toj nameri, pronađite sve skrivene predmete.

5 ocena, prosek: 4.6/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh