Suma Game OnlineSuma Game Online – Ova zuma igra je veoma slična igrici zuma deluxe, grafika je odlična, sigurni smo da ćete se odlično zabaviti i opustiti uz Suma zuma varijantu. Duboko u šumi se kriju zamkovi prepuni laži i prevara, a na vama je da otkrijete njihovo blago. Koristeći svog idola, kamenu žabu izbacujte magične kugle kojima ćete gađati ostale kugle koje se kreću ka zlatnoj lobanji. Dakle gađajte ostale kugle da formirate tri ili više istih, kako biste prekinuli taj niz i očistili prostor pre nego što niz kugli dođe do zlatne lobanje. Igrajte pametno i brzo, a usput osvajajte i bonus poene. Izazovna i opuštajuća slagalica, uživajte u ovoj i drugim mnogobrojnim zuma igricama na našem sajtu. Suma Igrica se igra mišem. Pritiskom na razmaknicu menjate magičnu kuglu kojom gađate niz.

44 ocena, prosek: 4.07/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh