Zuma Deluxe OnlineZuma Deluxe igrica konačno je dostupna kao HTML5 varijanta, igrajte potpuno besplatno! Zuma igrice su veoma popularne, a naročito deluxe online verzija, koja je na našem portalu bila jedna od najtraženijih.

Nažalost, stara flash verzija već duže vreme nije dostupna za igranje, iako je bila mnogo dobra i veoma popularna i omiljena. Fleš tehnologija je napuštena iz opravdanih razloga, dugo smo čekali da se pojavi identična HTML5 zamena, međutim, do toga još nije došlo.

Ima dobrih novih verzija, to nije sporno. Ali, iskreno rečeno, teško je naći pristojnu zamenu za Zuma Deluxe Online. Odluka nije laka jer ljubitelji ove igre zaslužuju najbolje. Ipak, odlučili smo da to bude Zumba Mania! Nadamo se da ćete biti zadovoljni, jer igra Zumba Mania deluje kao odlična i sasvim adekvatna alternativa.
I naravno, za razliku od originalne, dostupna je za igranje na svim mobilnim uređajima, što nije mala prednost.

Kako bismo znali da li vam se sviđa, molimo vas da ispod ocenite ovu verziju.

Dodirnite ili kliknite kako biste bacili svoju kuglu, praveći spoj od tri ili više kugli iste boje. Na taj način ćete ih eliminisati. Uništite sve kugle u lancu pre nego što dođu do kraja. Dodirnite žabu da biste zamenili trenutnu i sledeću kuglu. Koristite nekoliko pojačanja da biste tablu očistili brže.

Koristite prodavnicu u igri da biste otključali nove žabe i igranje podigli na viši nivo. Tu su i tri pojačanja u vidu bombe, šarene kugle i munje, koja vam mogu pomoći da se lakše izborite sa brzo nadolazećim kuglama.

Do kog nivoa možete da stignete i koliko poena možete da osvojite? Proverite! Uz Zuma Deluks nikad vam neće biti dosadno.

On our website you can play free Zuma Deluxe Online Game. Enjoy!

578 ocena, prosek: 4.23/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh