Ring Pass Not 2Ring Pass Not 2 Igrica – Ovo je nova, verzija 2 ove popularne, odlične igrice. I dalje je cilj napraviti zaštitni prsten od simbola, tako da bude neprobojan i otporan na zmajevu vatru. Ima dva moda za igranje, Classic i Intense, dok je treći, Survival (ograničeno vreme) rezervisan samo za komercijalnu premium verziju. Ring Pass Not 2 Game igrate mišem, uhvatite pločice sa leve strane i prevucite ih na prsten. Kad napravite prsten, kliknite na Cast. Ispod imate raspoložive bonuse, pa iskoristite ih ako niste uspeli da sklopite neprobojni zaštitni prsten. U ovoj verziji je poboljšana grafika, tekst, zvuk… Takođe, moguće je snimiti započetu igru i kasnije nastaviti sa igranjem (kliknuti na Resuma Last Game). Neka pravila su promenjena, ima bolji tutorijal… Uživajte u ovoj igri!

Ring Pass Not 2 now improving everything you, the players, wanted to be improved. There are now save options, a better tutorial, a few rule changes, and an extra game mode (in premium version).

4 ocena, prosek: 3.25/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh