Papa's PizzeriaPizza igrice Papa’s Pizzeria – Pred vama je odlična stragetijska pizza igrica, picerija. Pokrenite piceriju u odsustvu Papa Louie. Pomozite mu da zadrži ugled, brinite o popularnoj piceriji dok su ostali otsutni. Primite narudžbu pice, pripremite je, ispecite i isporučite da biste zaradili poene. Sve to trebate uraditi na vreme, brzo i kvalitetno, kako ne biste navukli bes kupaca i time narušili ugled picerije. Detalje kako igrati možete pronaći u samoj igri, samo sledite instrukcije koje vam se prikazuju od samog starta. U svakom trenutku možete kliknuti na Help (na upitnik), da saznate detalje). Igra Papa’s Pizzeria se igra mišem, pratite instrukcije za igranje.

11 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh