Navigate RobotsRoboti igrice za decu, Navigate Robots Igra, super akciona slagalica u kojoj trebate pomoći robotu da prikupi sve zupčanike. Nacrtajte mišem putanju za vašeg robota, kojom će se on kretati, ali strogo pazite da ga time izbegnete sukobljavanje sa opasnim robotima koji su agresivni i hoće da unište vašeg robota. Igra se mišem. Kliknite na robota, i držeći pritisnu levi taster miša nacrtajte putanju, a zatim pritisnite dugme Play u donjem levom uglu igre ili jednostavno pritisnite razmaknicu. Pomozite tako robotu da prikupi sve zupčanike, a nakon prikupljanja premestite ga mišem na plavi marker i tako ćete kompletirati nivo. Pogledajte ilustrovane intrukcije u igri.

4 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh