Escape from NightmareEscape from Nightmare – Uzbudljiva platformska escape igrica koja ima odličnih deset nivoa. Nisu svi snovi u boji, ponekad košmari postaju vaša stvarnost. Iz jednog takvog morate da izađete. Da li ćete uspeti? Kliknite na How to play da biste videle detaljna uputstva kako treba igrati Escape from Nightmare. Uvek morate biti na svetlu, to je pravilo broj jedan. Za kretanje koristite WASD tastere ili strelice. Za skok koristite slovo W ili strelicu na gore. Morate biti oprezni, jer opasnost vreba na sve strane. Da osvetlite put koristite miš. Da biste izašli morate naći osvetljena vrata. Na svakom nivou trebate pronaći tri skrivene zvezdice.

2 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Dodaj u favorite

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh