Jungle ShooterJungle Shooter Igrica – Bez dileme, jedna odlična, popularna i zarazna igrica. Cilj je da uz pomoć ljubimaca oborite što više voća. Pucajte u kominaciju od dve ili više voćki, da biste ih oborili pre nego sve padnu na dno. Između svakog nivoa Jungle Shooter igrice morate hraniti vaše kućne ljubimce prikupljenim voćem. Tokom igre možete koristiti pomoć tih ljubimaca koje hraninite, a koji imaju svoje posebne sposobnosti. Kliknite na njih da biste ih koristili. Kada se pojave slepi miševi gađajte ih voćem da biste ih oborili, inače će vam pokvariti planove.

9 ocena, prosek: 4.11/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh