Bubble Pop ClassicBubble Pop Classic je najbolja igra u kojoj pucate mehuriće i koja će vas zabavljati satima. Sa prekrasnim ručno izrađenim nivoima, kvalitetnim slikama i šarenim mehurićima, igra je prikladna za sve uzraste i obezbeđuje bezbroj sati zabave za vas, vašu porodicu i prijatelje.

Ključne funkcije

Igra ima preko 30 tipova elemenata i 100 različitih kombinacija, što svaki nivo čini jedinstvenim i izazovnim. Sa prekrasnim zvučnim efektima i prelepim specijalnim efektima, Bubble Pop Classic je predivna igra koja će vas pridobiti od prvog nivoa.

Kako se igra Bubble Pop Classic

Koristite upravljačku liniju da bi usmerili i raspršili mehuriće. Složite tri ili više mehurića iste boje da bi pukli. Menjajte mehuriće da biste se uništili više odjednom. Napravite moćne podrške i predmete koji će vam pomoći da prođete kroz nivoe. Ispucajte sve mehuriće ili skupite sve dragulje da biste završili nivoe.

Ali budite oprezni, kada napredujete kroz igru, nivoi postaju izazovniji, a mehurići se brže kreću, što ometa slaganje i uništavanje. No, ne bojte se, možete napraviti moćne podrške i predmete da biste prošli kroz teške nivoe.

Kontrole su jednostavne i lako se koriste. Koristite miš ili prst da biste ciljali i pucali u balone. Takođe možete koristiti strelice ili razmaknicu na tastaturi da biste kontrolisali svoj pištolj. Igra je laka za početak, ali izazovna za savladavanje.

4 ocena, prosek: 2.25/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh