Fruits IncFruits Inc – Zabavna farma igrica, simulacija upravljanja voćnjakom i firmom za proizvodnju voćnih sokova. Pokušajte ovo malo parče zemlje pretvoriti u voćnu imperiju, izgradite farmu, razvijte vaše preduzeće čija je osnovna delatnost proizvodnja voća i voćnih napitaka. Imate razne vrste voća. Zaposlite radnike na održavanju farme, gradite nove zgrade, rešite se insekata koji ima u svakom voćnjaku, i kreirajte nove voćne proizvode, dizajnirajte ih i sve to prodajite da biste poslovali što profitabilnije. Za igranje Fruits Inc voćne igrice koristite miš. Igrajte najbolje farma i voćne igre.

3 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh