Flash Memory - MemorijaMemorija Igrice – Odlična memorija igrica, najpre imate prikazan broj od pet cifara, vi treba da upamtite prikazani broj, tačnije cifre i da nakon toga za veoma kratko vreme pogodite koji je to broj, tj. kojim redosledom su napisane cifre. Što brže odgovorite dobijate više poena. Iz nivoa u nivo broj cifara se povećava. Prvobitno imate 3 života na raspolaganju, što znači ako toliko puta pogrešite, igra memorije se završava. U gornjem levom uglu igrice možete videti koliko ste poena osvojili i koliko života još imate. Igrajte ovu i druge memorijske igrice na našem sajtu, potpuno besplatno.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (Nema ocena)

Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh