Dinosaur Eggs PopVratite se sa mnom u doba jure da čujete priču o Dinosauru – najslađoj dadilji dinosaurusa u Dinosaur Eggs Pop džungli. Besplatno je, ne zahteva preuzimanje, beskrajno je, visokog kvaliteta i lako se igra radi opuštanja.

Ova Dino igra je zabavna, zarazna i ubija vreme. Dinosaur Eggs Pop pruža ljubiteljima igrica sa dinosaurima i gađanja mehurića priliku da upoznaju mnoge slatke dinosaure poput Stegosaurusa, Pterodaktila, T-Rexa i Elasmosaurusa. Slatke slike, šarene mehuriće sa jajima, lep zvuk, predivni specijalni efekti. Igra je pogodna za sve uzraste tako da ćete se dobro zabaviti sa svojim prijateljima i porodicom. Niste sami, magični prijatelji životinja pomoći će vam sa specijalnom bombom sa mehurićima.

Spojite 3 ili više mehurića iste boje da biste razneli jaja dinosaurusa. Zamenite mehuriće tako da se podudaraju i iskoče više. Pomozite Dinu da očisti sva jaja sa mehurićima i upucajte dinosauruse koji lete. Šta čekate? Pripremite se za novu avanturu gađanja mehurića sa simpatičnim dinosaurima upravo sada. Nadamo se da će ova Dino igra učiniti da vaš dan postane zanimljiviji i šareniji.

1 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh