Bubble Queen CatU ovoj fascinantnoj Bubble Queen Cat igrici pucanja mehurića, spojite tri ili više istih da biste uništili i ispustili šarene mehuriće! Istražite pećine punih blaga dok napredujete i probijate se do vrha! Kako budete napredovali kroz nivoe, koristite svoj pucač mehurića da biste razbili posude, spasili mačke i još mnogo toga! Ovo je jedini pucač mehurića koji vam ikada treba! Pucač mehurića sa mačkama je podignut na potpuno novi nivo. Šta čekate? Pripremite se za novu rundu zabave pucanja mehurića odmah. Nadamo se da će vam ova igrica učiniti dan zanimljivijim i šarenijim.

Sjajni ručno pravljeni nivoi. Kvalitetna grafika, šareni mehurići, prelepi zvukovi i fantastični posebni efekti. Igrica je pogodna za sve uzraste tako da ćete se dobro zabaviti sa svojim prijateljima i porodicom.

Koristite vodilicu da biste ciljali i pucali mehuriće! Spojite tri ili više mehurića iste boje i ispalite ih da biste ih uništili! Menjajte mehuriće da biste spojili i uništili još više. Kreirajte moćne pojačivače i predmete koji će vam pomoći da lakše pređete nivoe. Uništite sve mehuriće ili spasite mačke da biste završili nivoe.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (Nema ocena)

Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh