Bloons Tower Defense Bloons Tower Defense Igrice – Igrajte prvu verziju popularne super igrice sa balonima. U ovoj tower defense igri sa majmunima i balonima sprečite sve balone koji se kreću putem da stignu do cilja. Na desnoj strani izaberite vaše ratnike i kule, i postavite ih na najpogodnija mesta, a zatim kliknite na Start Round, i oni će bušiti sve balone koji se kreću kroz lavirint. Postavite različite vrste kula duž puteva u lavirintu i probušite sve balone, kojih ima u više boja. Za igranje Bloons Tower Defense igrice koristite miš. Kad zaradite dovoljno novca moći ćete postaviti i naprednije kule, koje će se brže i lakše nositi sa sve upornijim i agresivnijim balonima.

3 ocena, prosek: 1.33/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh