Blitz 13Blitz 13 Igrice – U ovoj igri imate zadatak da sve pločice eliminišete tako što ćete slagati redom po brojevima, možete staviti veću na manju, kao i manju na veću, ali samo za jedan manju ili veću. Koristite miš da biste izabrali pločice. Svaki nivo počinjete tako što u donjem levom uglu kliknete na uputnik da dobijete startni broj. Morate očistiti sve pločice. Ako više nema mogućnosti za slaganje, kliknite na broj gde su upitnici, ili ako je baš zapelo kliknite na wildcard, ako imate dostupnih džokera. Džoker vam omogućava da kliknete na bilo koju pločicu na tabli. Blitz 13 po načinu igre podseća na jednu od verzija pasijansa.

2 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh