Microsoft WordamentEvolucija hit-igre na Windows-u, iOS-u i Android-u. Pronađite što više reči na 4×4 mreži slovnih pločica. Microsoft Wordament je jedinstvena vrsta igre reči – turnir reči – gde se sa celim internetom takmičite da budete najbolji pretraživač reči u svakoj igri. Svaki igrač se takmiči na istoj tabli, u realnom vremenu, kako bi dobio najveći rezultat. Hoćete li biti prvak u Wordament-u?

Da biste dodali reč na listu reči, dodirnite prvu pločicu reči i prevucite prstom preko ploče dodirujući svaku povezanu pločicu, jednu po jednu. Kada završite reč, podignite prst sa poslednje pločice. Dok prelazite preko svake pločice, ona će se istaknuti i videćete reč koju gradite prikazanu iznad table za igru.

Na početku svakog kruga biće vam predstavljena tabla koja se sastoji od 16 pločica (4 × 4), a svaka sadrži ili jedno (npr. „A“) ili dvostruko slovo (npr. „Qu“). Svakom slovu se dodeljuje vrednost poena u rasponu od 1 – 10. Reč se sastoji od bilo kog povezanog niza slova, u bilo kom smeru, ali za jednu reč ne smete da koristite više pločica više puta.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (Nema ocena)

Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh