Youda Survivor 2Youda Survivor 2 – Verzija 2 fantastične avanturističke igrice iz youda produkcije, upravljajte vremenom na pravi način na ovom misterioznom ostrvu. Imate malo alata koji će vam poslužiti za opstanak, snađite se. Pokušajte da pronađete vodu na ostrvu, to je veoma važna stvar za preživljavanje, zato kopajte rupe gde vidite pogodno mesto za to. Igra se mišem, samo pratite instrukcije u toku igre, i neće vam biti problem da igrate i da se zabavite uz youda igre, jedne od najboljih. Ovo je samo online demo besplatna verzija, ali ima sasvim dovoljno elemenata za zabavu.

32 ocena, prosek: 4.19/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh