Youda FarmerYouda Farmer Igrica – Farma i grad zavise jedno od drugog, i uz vašu pomoć mogu brzo rasti i napredovati. Pokrenite svoju farmu, uzgajajte useve i snabdevajte sve prodavnice zalihama koje su im neophodne. Morate da zadovoljite i usrećite sve prodavce u vašem selu sa vašim odličnim poljoprivrednim proizvodima sa farme. Tokom igre možete nadograđivati vašu farmu sa raznim građevinama za stoku, možete uzgajati razne vrste povrća. Kako trgovci proširuju svoj posao tako će im trebati više zaliha, što znači da morate raditi pametno i dobro, da biste zadovljili njihove zahteve i da biste napredovali. Zaduženi ste da uzgajate, pokupite i da ih snabdete pravim proizvodima, i sve to na vreme. Uživajte u ovoj zaraznoj i lepo dizajniranoj igrici. Igrajte Youda Farmer igru i ostale super youda igrice.

6 ocena, prosek: 3.33/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh