Yatzy ArenaYatzy Arena je igra kockicama za više igrača koja se zasniva na sreći, riziku i brzim odlukama. Napravite najveći ukupan rezultat i pobedite protiv svog protivnika. Možete da bacite kocku 3 puta kada je vaš red da biste napravili najbolju konačnu kombinaciju i dobili najviše poena. Na svakom bacanju možete držati jednu ili više rezultata kockica u zavisnosti od toga šta pretpostavljate da će doći sledeće.

Bacite kocku 3 puta kada ste vi na potezu. Napravite najbolje kombinacije kockica. Igrajte lako i bez problema na svakom uređaju i platformi, čuvajući isti nalog i iskustvo. Uživajte u neverovatnoj grafici i pojačanjima. Učestvujte na turnirima i izazovite najbolje protivnike

Da biste pobedili, morate da formirate najbolju kombinaciju kockica u svom redu i ostvarite najviše poena. Na svakom bacanju, kockice se prikazuju u ovoj oblasti. Možete odabrati nijednu od svih kockica ili ih „zadržati” za sledeće bacanje ako mislite da trenutno bacanje nije bilo korisno, tako što ćete kliknuti na njih.

Uostalom, ako volite jamb igrice, volećete i ovu. Prijatno igranje!

1 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh