WeZapWeZap Igrica – Bobova raketa je ispaljena i ne može se zaustaviti. Jedino preostaje da mu očistite put uništavajući sve prepreke. Koristite miš da povežete prepreke sa kablovima, a zatim jedan kabl prevucite na nebo da ga spojite sa munjama i tako uništite sve prepreke kreirajući lančanu reakciju. Kliknite na “difficalty” da promenite težinu igranja. Požurite sa spajanjem prepreka sa munjama jer raketa stiže brzo i vreme ističe, što može biti kobno za Boba. WeZap Igrica se igra samo mišem, klikajte na kablove i povezujte prepreke, a zatim jedan kabl usmerite na nebeske munje da ih spalite.

2 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh