TU-46TU-46 Igrica – Još jedna cool avionska igra, napravljena po uzoru na popularnu igru TU-95. U ovoj igri možete da kontrolišete novi putnički avion Tupoljev. Prevozite putnike kroz 6 zemalja sa TU-46 avionom i koristite nadogradnje da biste poboljšali stabilnost aviona. Super avionska igrica, živajte u letu. Detaljne instrukcije kako treba upravljati avionom imate u igri, pre samog poletanja imaćete prikazane sve instrukcije i komande. Ukratko, strelice upotrebite za usmeravanje, pritiskom na slovo I uključijete motor. Pratite uputstva na ekranu za lakše upravljanje.

16 ocena, prosek: 4.38/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh