Tower BloxxTower Bloxx Igrica (gradnja solitera, nebodera) – Zadatak u ovoj igrice jeste napraviti veliki grad sa što više solitera, a sa gradnjom povećava se i populacija u gradu, koji napreduje. Tower Bloxx se igra mišem, najpre izaberite zgradu koju gradite, a zatim strpljivo i precizno spuštajte deo po deo, sprat po sprat dok ne stignete do krova nebodera. Kad napravite sprat, u njega se useljavaju stanovnici. Vodite računa o načinu na koji slažete spratove, da se zgrada ne bi srušila. Svaku napravljenu zgradu možete kasnije srušiti i praviti novu i bolju. Odlično i zabavno, za opuštanje i testiranje preciznosti i veštine gradnje.

3 ocena, prosek: 3.67/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh