Too Match TwoToo Match Two Igrica besplatna – Još jedna od igrica za treniranje moždanih vijugica. U ovoj kul slagalici trebate gurati obojene pločice levo ili desno, a cilj je da se pločice iste boje podudaraju po vertikali, dve ili tri. Horizontalno spajanje samo popunjava prostor i otežava igranje, što dovodi do brzog završetka. Možete da vidite koja je sledeća pločica, pa igrajte pametno i snalažljivo, da biste prešli što više nivoa. Two Match Two igrica se može igrati i mišem, a i strelicama na tastaturi. Za igranje mišem samo postavite pločicu sa leve ili desne strane na odgovarajuću poziciju i kliknite levim tasterom, a za igranje stralicama – strelice levo i desno pomeraju pločici, a na strelice gore i dole prebacujete pločicu sa jedne na drugu stranu prostora za igru.

1 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh