Tetris Cuboid 3DTetris Cuboid 3D – Veoma originalna tetris igrica, kakvu ćete teško naći. U pitanju je 3d tetris igra, i igrate na četiri strane kvadrata ili kocke. Figure pomerate i rotirate strelicama na tastaturi – leva i desna služe za pomeranje, strelice gore i dole za rotiranje figure. Da brzo spustite figuru pritisnite razmaknicu na tastaturi. Pritiskom na tastere Z i X menjate pogled. Onog trenutka kad popunite liniju u sva četiri reda, svi blokovi na toj liniji će nestati. Blokovi u jednoj liniji ne moraju biti iste boje, ali ne sme biti praznog prostora između njih. Besplatno igrajte Tetris Cuboid 3d i druge tetris igrice koje možete naći na našem sajtu.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (Nema ocena)

Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh