Sym-a-pix LightSym-a-pix light game online – Logička slagalica bazirana na rotiranju simetričnih figura. U svakoj mreži možete videti nekoliko obojenih tačkica. Cilj ove igre je da oko svake tačke nacrtate figuru obojenu bojom tačke. Kada to rotirate za 180 stepeni, figura treba da izgleda isto. Boja nacrtane figure mora da odgovara boji tačke koja se nalazi u toj nacrtanoj figuri, i njoj ne sme biti nijedna druga tačka. Dakle, može da postoji samo jedna tačka u figuri. Na kraju igre ne sme biti praznih kvadrata. Za svaku slagalicu postoji samo jedno rešenje. Kada rešite Sym a pix slagalicu slika će se sama pokazati. Teška i umno izazovna igrica. Kliknite na postavite liniju, a da uklonite kliknite na iksić. Iznad je traka sa alatima koja sadrži funkcije koje su vam neophodni.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (Nema ocena)

Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh