Supercar Road RacerSupercar Road Racer Igrica – Vozite vaš super auto oko 12 putnih traka, osvajajte novac usput i dobićete nagradu u gotovini i bićete kvalifikovani za narednu trku, ako završite na jednom od prva tri mesta u trenutnoj trci. Nako trke koristite zarađeni novac da nadogradite vaše vozilo i unapredite njegove performanse. Supercar Road Racer igrica se igra strlicama na tastaturi, tako upravljate vašim automobilom. Ili koristite slovo A za ubrzanje, a slovo S za kočenje, strelice levo i desno za skretanje. Pritiskom na slovo P pauzirate igricu, a na Esc izlazite iz igrice.

6 ocena, prosek: 4.67/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh