String Avoider 2Igrica String Avoider 2 – Nova, verzija 2 String Avoider igrice. Koristite miš da kanap dovedete od starta do cilja. Za razliku od prve verzije, gde ste samo pomerali miša i povlačili kanap, ovde morate klikati i usmeravati, ako kliknete kratko pomerićete se malo, ako kliknite i malo duže zadržite taster miša, kretaćete se brže, ali je i veća verovatnoća da ćete udariti u zid. Zato možete koristiti razmaknicu na tastaturi, pritisnite je i držite da biste usporili kretanje i lakše upravljali kanapom. Takođe, za razliku od prve verzije, ovde nema života, ne gubite život udarom u zid, već nastavljate isti nivo dok ne pređete. Isto kao i u prethodnom izdanju, imate Level editor i možete kreirati i menjati nivoe. U opcijama možete menjati boju kanapa i boju zidova.

2 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh