StackmeStackme Igrica – Veoma jednostavna igrica, a jedini cilj jeste da slažete figure koje se pomeraju levo desno, ako složite do vrha prelazite na novi nivo. Kliknite na Start, a zatim na stop, i dalje klikajte stop da biste složili maksimalan broj kocki, sve do vrha. Svaki put kad promašite gubite, ako promašite samo po jednu kocku, onda je gubite i nastavljate sa dve, odnosno sa jednom ako još jednom promašite kocku. Umesto klikanja na dugme Stop možete pritiskati razmaknicu, verovatno je ovo lakši način igranja, i lakše možete zaustaviti kretanje kocki u pravom trenutku i na pravom mestu.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (Nema ocena)

Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh