Solitaire Classic - KlondikeSolitaire Classic – Klondike je igra koju je većina nas igrala u neko vreme – ovde imamo verziju ove igre napravljene sa prelepim pločama za igru i upadljivim delovima. Pažljivo smo dizajnirali igru tako da ima uglađen i moderan osećaj i ubacili neke klasične elemente igre koju svi volimo.

Cilj igre Solitaire Classic – Klondike je da složite sve karte u osnovu, počevši od Asa do kralja, u svakoj boji. Da biste to postigli, možete pomerati kartice iz kolone u kolonu. Karte u svakoj koloni su poređane u opadajućem redosledu, sa naizmeničnim bojama (crvena i crna).

Ako se nađete zaglavljeni i ne možete da napravite bilo kakav potez, ne brinite! Jednostavno kliknite na karticu u gornjem desnom uglu i dodatne karte će biti izvučene iz špila kako biste dobili više opcija za rešavanje zagonetke.

Imajte na umu da osnove u gornjem levom uglu treba da budu sortirane u rastućem redosledu, od asa do kralja, za svaku boju. Obratite pažnju na redosled i u skladu sa tim osmislite svoje poteze.

9 ocena, prosek: 3.78/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh